Juridisk information:

Webmaster fralægger sig ethvert ansvar for anvendelsen af informationer fra denne site og linkede sites.
Der garanteres ikke for rigtigheden af informationer på linkede sites.
Synspunkter, som fremgår af artikler disse sider og linkede sites deles ikke nødvendigvis af webmaster.
Der er intet på denne hjemmeside, der er et forsøg på at afholde dig fra nødvendig lægebehandling.
Nedtrapning af medicin eller behandling bør ske i samråd med en læge.
Vælger du at ophøre med lægeordineret behandling eller medicin uden din læges samtykke, bærer du selv det fulde ansvar.


Med hensyn til ophavsretten på udgivet materiale har webmaster i alle tilfælde forsøgt indhentet oplysninger herom samt tilladelse til udgivelse af materialet.

Såfremt nogens ophavsret alligevel skulle være krænket er dette altså helt utilsigtet.

Vær specielt opmærksom på at www.benzoinfo.dk også indeholder materiale eller henvisning til materiale hvorover tredjepart kan have rettigheder.

Skulle man som tredjepart konstatere, at der foretages brud på ophavsret via www.benzoinfo.dk, skal sådant med den samme meddeles til kontakt(a)benzoinfo.dk med angivelse af rettighed og form, hvorefter dette vil bragt til ophør hurtigst muligt.

benzoinfo.dk drives udelukkende af ikke-kommercielle interesser.


Ansvarsfraskrivelse

Benzoinfo.dk fraskriver sig ethvert ansvar for skader forårsaget direkte eller indirekte af Benzoinfo.dk's website, herunder skader på software og lignende, kommercielle skadevirkninger forårsaget af debatindlæg og andet, og personskade som følge af den lægelige, farmaceutiske, psykologiske eller fagpersonale i øvrigt rådgivning på websitet.

Benzoinfo.dk forsøger så vidt muligt at sikre sig mod virus, programfejl eller hacking. Benzoinfo.dk påtager sig ikke ansvar for skader i brugernes software eller programmel i øvrigt ved download, kopiering eller lignende fra Benzoinfo.dk's website.

Benzoinfo.dk fraskriver sig ethvert ansvar for skader direkte eller indirekte forårsaget af råd og oplysninger givet i artikler og indlæg på Benzoinfo.dk's website og understreger, at disse råd på ingen måde kan erstatte en egentlig lægelig diagnose og behandling. Benzoinfo.dk fungerer alene som informationsforum og ikke som egentlig lægelig eller medicinsk undersøgelse eller behandling.

Såfremt De ikke kan anerkende disse betingelser, beder Benzoinfo.dk Dem forlade domænet.


E-post: kontakt(a)benzoinfo.dk

Benzoinfo er udgivet af Steen Jarbøel, Carstensgade 30, 1770 København V. Telefon: 33 25 37 64 Mobil: 26 15 37 64